Geriausi 2023 metų elektriniai paspirtukai – by NiuxTech

2023-03-16

Ratus ruošk iš anksto - kai kainos mažesnės! Pats laikas pradėt galvoti apie naują 2023 metų sezoną, o NiuxTech iš savo pusės dalinasi TOP paspirtukų rekomendacijomis! Savo TOP sąrašą susegmentavome į skirtingas kainų kategorijas, kad galėtumėt lengviau pasirinkti pagal savo poreikius bei biudžetą.

Iki €400

8.4

2022-07-09

Segway Ninebot D28E elektrinis paspirtukas: geriau už Xiaomi 1S?

Segway Ninebot D28E elektrinis paspirtukas: geriau už Xiaomi 1S?

Xiaomi Scooter 1S - kompaktiškas, lengvas, laiko patikrintas miesto paspirtukas. Max. greitis iki 25km/h, atrakinus galima pasiekti iki 29km/h. Puikiai tiks trumpesniems atstumams iki 15-20km, tikra miesto klasika. Patogiai susilenkia per pusę, nesunku užsinešti kažkur laiptas arba įsidėti į bagažinę.

Segway Ninebot D28E - parametrais labai panašus į Xiaomi 1S, tačiau turi tam tikrų savo privalumų: patogesnis dėl platesnio ir aukštesnio vairo, komfortiškesni 10" ratukai, modernesnis ir stilingesnis dizainas, tvirtesnė konstrukcija, akį traukiantis raudonos spalvos rėmas. 

Iki €500

Xiaomi Scooter Pro 2 - tiems, kas nori šiek tiek daugiau nei Xiaomi 1S. Už tuos papildomai išleistus €100 gaunate +50W galingesį motorą (geresnė trauka), +10km nuvažiuojamo atstumo, atrakinus greitis siekia iki 32km/h.

Iki €600

2023-04-24

Kuris paspirtukas geresnis: Ninebot MAX G30 ar Inmotion S1?

Kuris paspirtukas geresnis: Ninebot MAX G30 ar Inmotion S1?

Ninebot MAX G30 - tikra miesto klasika. Tiesiog geriausias pasirinkimas už savo kainą! Kodėl? Puikiai ir tvirtai surinktas paspirtukas, galinis varomas ratas. Didesni 10" ratukai ir talpesnė stovėjimo bazė suteikia daugiau komforto nei pigesni Xiaomi modeliai. Atrakintas skrieja iki 35km/h, žymiai geriau traukia į kalniukus, realus atstumas iki 40-45km.

Inmotion S1 - antras pagal gerumą pasirinkimas ~ €600 ruože. Nors mums asmeniškai G30 atrodo kaip geresnis overall pasirinkimas, Inmotion S1 patiks tiems, kas nori šiek tiek minkštesnio važiavimo patirties (nes Inmotion S1 turi amortizatorius priekyje ir gale).

Iki €900

Kaabo Mantis 10 ECO - nors pigiausias modelis su 500W varikliu ir 48V 13Ah baterija telpa ir iki €800 ribos, visgi labiau siūlyčiau prisidėti extra €100 ir pasiimti galingesnę versiją su 800W ir 48V 18.2Ah baterija. Manau tikrai labiau apsimoka, nes pastarasis paspirtukas gali išvsystyti iki 50km/h greitį, žymiai geriau traukia į kalniukus bei leidžia mėgautis ilgesne važiavimo distancija.

Teverun Blade Mini Pro - turbūt vienas iš geriausių pasirinkimų už savo kainą (~ €780). Net 2* 500W varikliai, 48V 15.6Ah baterija, ~ 50km/h max. greitis, dvigubi amortizatoriai, NFC atrakinimas, Minimotors EY3 valdiklis / ekranas, mechaniniai diskiniai stabdžiai. Ant popieriaus atrodo tikrai labai solidžiai! Sakyčiau, gal netgi geriau už Kaabo Mantis 10 ECO! Geriausias paspirtukas iki €1000?

Iki €1200

Kaabo Mantis 10 Pro - smagus žvėriukas su 2*1000W varikliais ir 60V 18.2Ah baterija. Paspirtukas su puikia traukia, išvysto iki 60km/h greitį, tad palakstyt su juo tikrai galima. Mantis 10 Pro važiuoja stabiliai ir valdosi gerai dėl kietesnės pakabos. Tie, kas nori minkštesnio važiavimo - rinkintės geriau ZERO 10X arba brangesnį VSETT 10+.

Segway Ninebot P65 - ganėtinai naujas modelis, todėl neaišku kokia bus jo kaina Lietuvoje ar iš DHgate el. parduotuvės. Bet realu, kad ~ €1000. Na ir tiesą sakant, nežinau (nemanau) ar vertas jis tokios kainos. Taip, galignesnis 500W motoras, didesni 10.5" ratukai, modernesnis dizainas, daugiau funckionalumo dėl posūkių, šviesų ir pan. Na bet baterijos talpa kaip ant G30, amortizatorių neturi, o ir svoris jau 28kg...

Iki €1500

Kaabo Wolf Warrior X - smagiems pasivažinėjimams miško takeliais ir lengvu off-road. Šis paspirtukas turi "dual stem" vairo konstrukciją, semi off-road padangas ir ganėtinai kietą pakabą. Visi šie aspektai užtikrina gerą sukibimą, stabilumą ir geresnę valdymo kontrolę! Galia ir greičiu pasirūpins 2* 1100W galios motorai ir 60V 21Ah baterija. Norintiems talpesnės baterijos - galite rinktis "X Pro" modelį su kokybiškesne 28Ah baterija ir Minimotors kontroleriais. 

BLADE GT - labai solidus kainos / parametrų / kokybės pasirinkimas. Taip, šiame kainų ruože gausis tik base modelis su 60V 23.4Ah baterija, tai labiausiai tiks tiems, kas neplanuoja važinėti didesnių atstumų, bet nori galingo ir komfortiško paspirtuko. Savo kokybe ir surinkimo detalėm (Minimotors kontroleris / EY3 valdiklis / etc.) jis pranoksta visokius BOYUEDA, LAOTIE ir pan. Tie, kas nori talpesnės 35Ah baterijos ir kitų privalumų - rinkitės Blade GT Plus modelį (skaityti žemiau).

ZERO 10X - sakyčiau puikus, komfortiškas ir labai minkštai važiuojantis miesto paspirtukas. Nors šis modelis rinkoje egzistuoja jau ilgą laiką - tačiau vis dar yra vienas iš populiariausių pasirinkimų. Nors ZERO 10X turi keletą skirtingų komplektacijų - už turimus €1500 pavyks nusipirkti modelį su 52V 23Ah talpos baterija. Asmeniškai, siūlyčiau visgi pasitaupyt dar kelis šimtus ir pasiimti VSETT 10+.

Iki €2000

Kaabo Mantis King GT - naujausias ir šviežiausias "Mantis" šeimos narys. Ištaisytos visos ankstesnės silpnos vietos ir pridėta nemažai gerų upgrade'ų. Stipresnis ir solidesnis vairo sulenkimo mechanizmas, reguliuojami amortizatoriai, minkštesnė pakaba, 2*1100W varikliukai, didelis TFT ekranas, gražus šoninis LED apšvietimas. Tikrai smagus ir universalus paspirtukas!

BLADE GT Plus - pagal atsiliepimus ir apžvalgas atrodo kaip vienas iš geriausių, o gal net geriausias pasirinkimas šiame kainų ruože. Išsiskiria tuo, jog turi didesnius 11" ratukus nei konkurentai (Mantis, OXO, VSETT eina su 10"), turi galingus 2*1500W varikliukus, talpią 60V 35Ah bateriją, hidraulinius NUTT stabdžius. Top modelis eina su sinewave kontroleriu, dideliu TFT ekranu ir reguliuojamais amortizatoriais.

VSETT 10+ tuo tarpu yra patobulintas ZERO 10X modelis - važiuoja komfortiškai, puikiai sugeria kelio nelygumus bei duobutes, turi puikią akseleraciją, pastebimai daugiau galios ir greičio nei Inokim OXO. Taip pat galima pačiam nustatyti gazo aštrumą / variklių max. galia ir kitus parametrus. Surinkimo kokybė taip pat puiki, vairo sulenkimo mechanizmas tvirtas. Esant poreikiui - galima nesunkiai upgrade'intis į geresnius orinius amortizatorius. Asmeniškai, vienas iš labiausiai patikusių testuotų 2021 metų modelių.

Segway Ninebot P100S - dar viena naujiena, tačiau labai neaišku ar dėl savo santykinai aukštos kainos bus populiarus pasirinkimas. Taip, panašu, jog tai bus labai kokybiškas bei patvarus modelis - iš esmės patobulintas G30 su galingesniu 650W varikliu, žymiai geresne trauka, iki 45km/h greičiu. Modernus dizainas, posūkiai, amortizatoriai, savaime "užgijančios" padangos - komplektacija visai solidi, tačiau šiame kainų ruože labai daug konkurentų, kurie savo parametrais vos ne dvigubai lenkia P100S... 

Iki €2500

NAMI Klima Max - naujiena! Turėjome praeitą vasarą galimybę ištestuoti didesnįjį Burn E2 Max broliuką, kuris yra tikras žvėris, na o 2022 metų pabaigoje - sulaukėme naujienų apie mažesnį, kompaktiškesni, pigesnį modelį su 10" ratukais - NAMI Klima. Pagal pirmas apžvalgas - nusimato tikras BEAST, lenkiantis net VSETT 10+ ir Kaabo Mantis KING GT. Parametrai: 2*1000W motorai (5kW peak), 2*40A sinewave kontroleriai, 60V 30Ah (LG 21700) baterija.

Kaabo Wolf Warior King+ na čia jau prasideda sunkioji artilerija... Paspirtukas tiesiog tarsi "tankas", svoris apie 50kg, ratai taip jau didesni - 11" colių. King'as atkeliauja su 72V 28Ah baterija, kas leidžia išvystyti didesnį greitį (~90km/h). Full body apsaugos ir rimtas šalmas tiesiog privaloma. Paspirtukas  suteiks labai daug teigiamų emocijų ir smagių akimirkų, galios užteks užvažiuoti į pačius stačiausius kalnus. Paspirtukas su charakteriu ir labiau entuziastams, extreme potyrių ieškotojams.

Segway Ninebot GT2 - galima sakyt taip pat labai šviežias 2022 metų modelis. Žodžiai kurie geriausiai apibūdintų šį modelį: futurizmas, stabilumas, kokybė, galia, sportiniai akcentai ir dėmesys detalėms. Ar šis modelis savo galia ir greičiu gali prilygti kitiems 72V paspirtukams - ne visai. Bet ar su juo galima išspausti daug gerų emocijų ir smagių pasivažinėjimų - tikrai TAIP.

€3000 ir daugiau...

NAMI BURN E2 MAX - monstrų monstras su reguliuojamais hidrauliniais amortizatoriais, tvirtu, grėsmingu ir išskirtiniu dizainu, žvėriška 8400W momentine galia, LG 72V 40Ah baterija, karboniniu vairo rėmu. Uhh! Kiekvieną kart užlipus ir nuspaudus gazą iki dugno - nereali emocija ir šypsena veide 100% garantuota. Žinoma, visi šie malonumai ir kosminė galia už atititinkamą "premium" segmento kainą. Tie, kas išbandė - tikrai nesigailėjo 🙂

Kaboo Wolf Warrior KING GT - dar vienas 8400W monstras su 72V 35Ah baterija ir 100km/h max greičiu... Šis monstras pravažiuos visais keliais, "dual-stem" vairo dizainas užtikrina puikų stabilumą, kuris ypač aktualus važiuojant miško keliukais ar lengvu off-road. Ypač ryškūs priekiniai žibintai leis organizuotis žygius bei pasivažinėjimus net ir tamsiausiu paros metu. P.S. Motociklo lygio garsinį signalą rekomenduoju nenaudot prie žmonių ir negadint jų nervų. Haha. Paspirtukas tikriems adrenalino fanatikams!

VSETT 11+  sunkiasvoris žvėriukas su talpia LG / Samsung 60V 40Ah baterija ir 2*1500W varikliais. Šis modelis labai panašus į Warrior KING GT dėl savo dvigubo vairo rėmo, savo masyvumo ir plataus vairo. VSETT 11+ važiuoja šiek tiek minkščiau ir komfortiškiau dėl galė naudojamų hidraulinių amortizatorių, kuriuos galima taip pat nesunkiai upgrade'inti. Nepaisant to, jog savo galia ir max. greičiu (~ 85km/h) jis nusileidžia tiesioginiui Kaabo konkurentui - VSETT 11+ yra kokybiškas ir dėmesio vertas pasirinkimas. 

Teverun Fighter Supreme - naujas modelis! Nors šį paspirtuką galima įsigyti už mažiau nei €3000, bet savo parametrais jis lygiuojasi su pačiais geriausiais. Net 2*2000W motorai (8kW peak galia), 72V 35Ah baterija, 55A kontroleriai, reguliuojami hidrauliniai amortizatoriai, iki 100km/h max. greitis. Žodžiu, užlipi ir bandai laikytis kiek galima stipriau už vairo, kad nepabėgtų nuo tavęs paspirtuka! Haha...

Patarimai

2024-02-27

2023 perkamiausi elektriniai dviračiai iki €1000. Atrinkome ir palyginome geriausius!

2023 perkamiausi elektriniai dviračiai iki €1000. Atrinkome ir palyginome geriausius!

Nori sužinoti TECH pasaulio naujienas ir geriausius pasiūlymus pirmas?

Prenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk naujienas tiesiai į savo el. pašto dėžutę.

Stebėkite šio produkto kainą

Kai tik turėsime naują kuponą, informuosime jus el. paštu. Atsisakyti naujienlaiškio galėsite bet kuriuo metu.

X
X